Cercador de Notícies
Calendari de notícies
25/11/2012 Cap Vermell

"Glaš" va ser presentat en societat

El passat divendres dia 23 de novembre va tenir lloc la presentaciˇ de "Glaš", el primer llibre que publica Daniel Bosch, un autor castellonenc de naixement per˛ gabellÝ d'adopciˇ. Amb aquest recull, aquest escriptor veu culminar una primera passa de la seva traject˛ria literÓria, per mitjÓ de la qual ha anant assolint fites i guanyant distints premis en els certÓments "Ploma de ferro" i "Suera Alta".

"Glaš" pren el nom de la primera i mÚs llarga de les narracions d'un recull heterogeni pel que fa a temes, per˛ cohesionat per la mÓ d'un autor vocacional del qual haurem de continuar parlant. El primer i mÚs llarg dels relats, a banda de gelar-nos la sang en no pocs moments de la lectura, ens posa davant una situaciˇ i unes curcumstÓncies certament al lÝmit, per˛ que, donades les passes que estam donant els humans, cada vegada ens semblen menys inversemblants. Dins aquest context, la reacciˇ dels personatges reflecteixen les mateixes que les persones experimentam davant all˛ que  no controlam: por, egoisme, incertesa, per˛ tambÚ valor i altruisme. Al final, el llumet blau de les rondalles continua brillant dins la foscor i Daniel Bosch ens deixa oberta una finestra a l'esperanša.

L'acte s'emmarca dins la tasca d'ediciˇ i promociˇ que l'Associaciˇ "Cap Vermell" estÓ duent a terme en relaciˇ a autors o tems locals i que tants i tan bons fruis estÓ donant.  Varen prendre la paraula Paco Galian (prologuista de l'obra), Biel Mir i el mateix autor, Daniel Bosch, qui va explicar alguns "secrets" del seu procÚs creatiu. Foren molts els assistents a aquesta presentaciˇ i que ja adquiriren "Glaš", un tÝtol que no dubtam que tendrÓ una gran acollida. I a mÚs estam convenšuts que els lectors del llibre en gaudiran com ho hem fet tots els que ja hem tengur ocasiˇ d'assaborir-lo.

Aviat arribarÓ el torn de "Maš de fulls escollits" (Miquel Llull) i de "LÝrica de contraban" (Joan Cabalgante), que vendran a sumar-se a la cada vegada mÚs robusta colĚlecciˇ "Cap Vermell". Vos tendrem informats.

Vegeu la notÝcia

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)