Cercador de Notícies
Calendari de notícies
01/03/2010 Diari de Balears Núria Martí

A ella no li agrada cuinar, ell és un aprenent de Facebook

Llucia Ramis i Antoni Tugores protagonitzaren ahir la primera jornada de la Setmana del Llibre en Català a Palma. Les seves vides poden semblar diverses, però en el fons tenen més coincidències que no pas divergències.

Llucia Ramis té 872 amics al Facebook. Antoni Tugores, només 42. Si feim egosurfing, és a dir, cercar el seu nom per internet, la de Palma apareix al Google amb 170.000 entrades. La primera és una notícia de Vilaweb en què s'anuncia que ella era la guanyadora del Josep Pla 2010. El de Manacor hi apareix un total de 2.940 vegades i encapçala la llista la seva entrada triomfal a la Viquipèdia.


El protagonista d'Egosurfing, la darrera novel·la de Llucia Ramis, cau estabornit per una bossa de fems que contenia "les restes d'una amanida, un condó usat, un cartró buit de llet, 2 iogurts i un pot de vidre de tomàtiga fregida". Tugores, amb aquesta tomàtiga, n'hauria pogut fer fins a 33 receptes (de noms prou suculents com llampuga torrada amb tomàtigues de ramellet i salsa agredolça de carabassa i tomàtiga). Llucia Ramis té 32 anys, gairebé tants com en fa que Munar es dedicava a la política. "És que jo no sé si sabré viure sense ella", es lamentava ahir. Antoni Tugores, 62 i, tot i ser conscient que a partir d'ara la política serà "diferent", veu que encara queden "massa interrogants per resoldre".

Notícia completa

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)