Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

La casa de Ben Ahmed

López-Bermejo Muñoz, Julio

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
256
PVP:
16.00
ISBN:
978-84-18441-15-8
Data d'Edició:
28/12/2020
La narració novel·lada de la presa de Madina Mayurqa per les tropes catalanoaragoneses.
Sinopsi
Emmarcat en un context rigorosament històric, la presa de Madina Mayurqa per les tropes catalanoaragoneses, el relat de Guy de Carcassonne, La casa de Ben Ahmed, és una escruixidora narració sobre el que va succeir en aquells dies de fúria i, sobretot, una íntima reflexió sobre els autèntics ressorts que mouen les guerres de conquesta.


Llegir l'Índex en PDF
Llegir les Primeres pàgines en PDF
Julio López-Bermejo Muñoz
(Palma, 1951)
Va estudiar el batxillerat al Col·legi de Sant Francesc i la carrera, a la Universitat de Barcelona, on es llicencià en dret. Després va accedir a la Carrera Judicial, on encara roman en actiu. Està casat amb Carme Feliu de Cabrera des del 1975 i té dos fills, Sebastià i Paula, i un net, Julio. Viu al camp, a Bunyola.
Va publicar el seu primer poemari, Nubes, el 2012, i una novel·la històrica, El nombre de un Dios, sobre el faraó heretge Akhenaton, el 2016. El 2017, amb el seu fill Sebastià, va escriure un altre poemari, Patria, i el 2019, Cuentos recordados, una recopilació de contes fantàstics. La casa de Ben Ahmed és la seva primera novel·la en català, un homenatge a l’èpica, a l’amistat i a una llengua molt estimada i Las diez garzas y otros relatos (2021).
Les seves aficions són la historia antiga, l’epigrafia i els llenguatges oblidats, els escacs, es truc i, sobretot, estar amb les persones que estima.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)