Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Estels

Un retrat de Mallorca a través d’un programa de ràdio

Estelrich i Massutí, Pere

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Biografia
Pàgines:
142
PVP:
15.00
ISBN:
978-84-17113-67-4
Data d'Edició:
30/05/2019
Un retrat de la societat illenca dels darrers deu anys.
Sinopsi
Aquest llibre vol ser una aproximació a la història de la nostra societat feta a partir de les persones que han passat per un programa de ràdio, El Crepuscle encén estels, esdevingut un referent, perquè des de fa més de deu anys i amb més de dos mil programes, ha entrevistat i ha donat veu a quasi bé totes les persones illenques relacionades amb el món cultural i social.
Han passat pel Crepuscle milers de convidats, a títol individual i com a representants de col·lectius. Tots ells han pogut expressar-se lliurement, i per això aquest volum bé pot servir per conèixer de prop el tarannà de la nostra societat.
A les pàgines d’aquest llibre hi trobareu referències musicals, literàries, solidàries, espirituals, científiques, filosòfiques, artístiques i, no tant, polítiques. Un retrat aproximat dels darrers deu anys.


Llegiu el Sumari i l'Índex onomàstic en PDF
Pere Estelrich i Massutí
Va néixer a Felanitx l’abril de 1955. Estudià el batxillerat a l’Institut de la seva ciutat i es llicencià en matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Periodisme i Comunicació i un diploma en gestió cultural a ESADE. Ha treballat com a professor al col·legi Sant Gaietà de Palma, fou gerent de la Fundació Pública de les Balears per a la Música i assessora diversos festivals i cicles musicals de Mallorca.

La seva activitat se centra, sobretot, en el camp de l’organització de concerts, però també ha organitzat moltes activitats d’una altra mena.

Actualment és col·laborador del Diario de Mallorca i forma part de l’equip del programa de ràdio El crepuscle encén estels, ara a Ona Mediterrània.

Ha publicat Suggeriments (2017), entrevistes a 40 representants de la cultura balear, la novel·la per a joves El misteri del llibre de cant gregorià (2017) i Estels (2019).
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)