Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Forn i pastisseria sense gluten

Suñer Mesquida, Antònia

Prologuista:
Rebeca Herce
Col·lecció:
Altres
Tema:
Cuina
Pàgines:
112
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-17113-62-9
Data d'Edició:
24/04/2019
Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.
Sinopsi
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten.
Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.


Llegiu el Sumari en PDF
Llegiu el Pròleg en PDF
Antònia Suñer Mesquida
(Manacor, 1973) és pollencina d'adopció des de fa més de vint anys. Diagnosticada com a celíaca als 25 anys, considera que aquesta és la seva segona data de naixement.
   Ha fet feina durant anys a la cuina del local dels seus pares i ha après a cuinar mirant sa mare.
   L'any 2007, juntament amb el seu marit, tornen a obrir el local dels seus pares amb la intenció de fer cuina sense gluten, una cuina que abasti tant primers com segons plats, a més de postres i altres productes de fleca. Al local, hi ha tengut lloc una trobada de celíacs de Mallorca i diversos mitjans de comunicació locals s'han interessat per aquest tipus de cuina i la seva projecció pública.
 
------------------
(Manacor, 1973) es pollensina de adopción des de hace más de veinte años. A los 25 años fué diagnosticada celíaca, a partir de esta fecha considera que volvió a nacer.
Ha trabajado a lo largo de muchos años en el establecimiento de sus padres y ha aprendido a cocinar observando a su madre.
En el año 2007, junto con su marido, vuelven a abrir el establecimiento de sus padres con la intención de elaborar una cocina sin gluten que contemple la elaboración completa de un menú, así com la elaboración de postres de toda clase. En su local se han reunido diversas agrupaciones de celíacos de Mallorca y diversos medios de comunicación locales se han interesado por esta cocina tan especial y su proyección pública.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)