Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Mes receptes de na Tonina. (3a edició)

Serrano Darder, Antònia

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Cuina
Pàgines:
324
PVP:
18.00
ISBN:
978-84-17113-48-3
Data d'Edició:
15/04/2019
Completa Les receptes de na Tonina amb els mateixos criteris de claredat i precisió.
Sinopsi
Després del gran èxit de Les receptes de na Tonina, la popular escriptora mallorquina Antònia Serrano ens brinda Més receptes de na Tonina, una obra que corona l’anterior amb tres-centes vint-i-set receptes noves, variades i plenes de sabor. L’obra segueix els mateixos criteris de claredat i precisió de Les receptes de na Tonina, de manera que les explicacions i les instruccions són molt senzilles, i les receptes es poden posar en pràctica sense que els lectors necessitin una especial competència culinària.


Antònia Serrano Darder
(Valldemossa, 1939-2015) va estudiar llengua i literatura catalanes en els cursos de l’Obra Cultural Balear (OCB). D’ençà de la seva fundació (1989), fou la coordinadora de la revista Miramar de Valldemossa, en què també col·laborà. Va publicar articles en El Mirall, La Nau, Informatiu Codolades i L’Estel de Mallorca. Des del 1994, va explicar per ràdio els seus menús; primerament, a Ràdio Mallorca i a La Voz, i després a ONA Mallorca. Com a poetessa, va publicar poemes en S’Esclop i en alguns reculls poètics, i va guanyar l’Accèssit Reina Amàlia de poesia en català (1992) i el primer premi en el XXII certamen poètic Verge de Consolació (1994). Va presidir l’OCB a Valldemossa, fou membre de la junta directiva de l’Associació Amics de l’Arxiduc i fou Dama d’Honor de Santa Maria de la Panada. L’any 2003, en el marc dels Premis 31 de Desembre que atorga l’OCB, rebé el guardó Reconeixement de Mèrits a l’acció del voluntariat lingüístic.


Obres d’Antònia Serrano publicades per les Edicions Documenta Balear: Les receptes de na Tonina (1995), el poemari Massa mites (1998), Més receptes de na Tonina (2005), L'alzina dels contes (2007) i, juntament amb Dolors Estrades, Jocs i moixonies (2001).Recomanar
Comentar
Comentaris (0)