
Lletres, aromes i sabors: Els nostres llibres de cuina
Trias i Mercant, Sebastià
- Col·lecció:
- Menjavents
- Tema:
- Cuina
- Pàgines:
- 132
- PVP:
- 11.00
- ISBN:
- 84-95694-32-8
- Data d'Edició:
- 01/02/2003

Fou filòsof, antropòleg i professor. Es doctorà en filosofia l’any 1971 per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en etnologia i història del pensament, va publicar nombrosos llibres i articles. Entre les seves principals obres destaquen Història del pensament a Mallorca (2 volums: 1985 i 1995), Una història de l’antropologia balear (1992), Antropologia de la cuina mallorquina (1993), Ramon Llull (1232-1315) (1995). A Edicions Documenta Balear ha publicat El pensament a les Balears durant els segles XIX i XX (2000), Lletres, aromes i sabors. Els nostres llibres de cuina (2003), El crèdit del discurs filosòfic (2007) i L’antropologia cultural a les Balears (segles XIX-XX) (2008).

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

La cocina de Jacinto del Valle
del Valle Pérez, Jacinto
La evolución y la experiencia de un cocinero único y excepcional.

Figueres i figues
Llabrés Terrassa, Maria Esperança
Cent receptes amb figues i la història del cultiu de la figuera fins a l’actualitat.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Capítols de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

Les cuineres de Binissalem
Barrios Palmer, Miquel Àngel
La tradició popular d’aquest poble de Mallorca ha donat, a cop de fogó, aquest exquisit llibre de receptes.

La cuina de la Revolució Francesa i les illes Balears
Ferrà i Martorell, Miquel
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les ...