Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Més enllà  del desencís

Bonnín i Cortès, Carmel

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Narració breu
Pàgines:
174
PVP:
14.00
ISBN:
978-84-15432-75-3
Data d'Edició:
03/12/2013
20 narracions que ens conviden a no deixar-se esclafar i a engrescar-se en la construcció d’un futur més acollidor.


Sinopsi
Amb Més enllà del desencís, Carmel Bonnín ens ofereix un ventall divers de narracions. Mostrant una gran varietat d’estils i de registres, l’autor es fa ressò, entre d’altres, de situacions que afecten els ciutadans i les ciutadanes d’avui, contemplades sempre des de l’òptica dels perdedors, i amb una mirada que anhela que la dignitat i l’equitat no restin arraconades per l’eloqüència dels fets ni pel poder dels qui tenen la paella pel mànec.
Més enllà del desencís, obra deliberadament compassiva, vol ser un crit d’atenció que convida a no deixar-se esclafar ni lligar pel desconhort que provoquen els difícils moments actuals, sinó a superar-los i, malgrat tot, a engrescar-se en la construcció d’un futur més acollidor per a tothom.

Veure l'índex
Carmel Bonnín i Cortès
(Palma, 1942), advocat col·legiat no exercent i exalt funcionari de les conselleries d’Educació i de Turisme de les Illes Balears. S’estrenà, després de jubilar-se, amb l'aplec de narracions Una platja per a cada naùfrag (2012), quan comença a tastar els fruits àcids de la decadència física i entra, amb una suposada serenor, en la tardor d’una vida tan intensa com plena de vivències enriquidores. Ha intentat, sense assolir-ho mai del tot, de ser fidel al que cada etapa de la vida li ha ense­nyat i de conrear un grapat de dèries engrescadores. Avui, tocant de peus a terra, se sent solidari amb tot el que és humà, i per això, amb esperit tolerant, aspira, enmig de dubtes i troballes, a continuar la recerca crítica d’un home millor en una societat més equitativa, a gaudir dels petits moments que li permeten d’espipellar la felicitat, i a assolir la saviesa que suposa no esperar més del que la vida, la família, els amics i les amigues ja li han aportat amb escreix. Han seguit el recull de contes Més enllà del desencís (2013), la seva novel·la Un mallorquí a Puerto Rico. Les aventures d'un indià (2016) i Cabòries d’un ciutadà estupefacte i altres relats (2019).
 

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)