Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

El Banyalbufar que he conegut

Albertí Picornell, Jaume

Col·lecció:
Menjavents
Tema:

Pàgines:
264
PVP:
18.00
ISBN:
978-84-96841-25-3
Data d'Edició:
19/06/2007
Sinopsi
Aquest llibre descriu i relata en un estil senzill i directe la vida d'un poble de la serra de Tramuntana, en alguns aspectes molt singular. És la mirada curiosa i lúcida de Jaume Albertí el que ens atreu i enriqueix. Hi ha en aquestes pàgines la constatació d'una pèrdua, la del temps passat, però també hi batega una passió per la vida. Aquest llibre és un document de primera mà per conèixer i explicar les moltes coses que l'autor ha vist, les persones que ha conegut i sobretot els canvis que s'han produït en el curs d'aquests anys en un poble de Mallorca com Banyalbufar. En conjunt, ofereix un panorama complet de tot un segle de vida exposat per un dels seus protagonistes.
Jaume Albertí Picornell
(Banyalbufar, Mallorca,1924), és llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat de València, tot i que va cursar els primers tres anys a la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a professor d'ensenyament secundari a centres públics i privats.
Ha estat degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de les Illes Balears des de 1974 fins a 1989.
Promotor i primer president de l'Associació d'Amics de Banyalbufar i fundador i col·laborador assidu de la revista Es Correu. És coautor de Banyalbufar i la seva història.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)