Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Contarelles

Felani Mesquida, Catalina

Prologuista:
Munar, Felip
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:

Pàgines:
130
PVP:
14.00
ISBN:
84-96376-81-8
Data d'Edició:
25/09/2006
Sinopsi
Vet aquí una embosta de contarelles que Catalina Felani ha anat  congriant al llarg de la seva llarga vida: hi trobareu pinzellades de la  mestra, de la veïnada, de l’amiga, amarades d’ironia i humor, d’unes ganes  immenses de viure i riure, fins i tot davant les adversitats. Al final,  tanmateix, conformam els records a partir de petits moments i deixam pel  camí carretades de vivències que ens pensàvem transcendents i inexcusables.  Catalina Felani ens regala aquests petits moments dins un cistell de  fruita exquisida perquè la gaudim en tota la seva esplendor.
Catalina Felani Mesquida
(Palma, 1926)
Cursà el batxillerat a l’Institut Ramon Llull. Estudià la carrera de mestra, aprovà les oposicions i la seva primera destinació fou a Cala Sant Vicent (Eivissa). Va exercir deu anys a Orient i dos a la Porrassa. Demanà excedència quan es va casar i llavors reingressà al CP Jafudà Cresques; l’any 2005 es va jubilar essent mestre del CP Son Oliva.
   Ha escrit articles, poemes i la lletra de les cançons del CD Cançons al meu entorn, de Pere Sunyer i algunes del CD Somni, de Pep Miquel. Col·labora en la revista Germanor, de la Germandat de Mestres Jubilats.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)