Cercador de Notícies
Calendari de notícies
19/01/2012 Diari de Balears EFE

Ajornen sense data la Setmana de Llibre en CatalÓ

Segons ha explicat el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Francesc Moll, encara no han cobrat els 28.000 € del Govern per a l'ediciˇ de 2011, mentre que el Consell reconeix un deute de 18.000 €.
El Gremi de Llibreters de Mallorca ha ajornat "sine die" la Setmana del Llibre en CatalÓ 2012, que havia de comenšar l'˙ltim divendres de febrer, a causa de l'impagament dels ajuts que el Govern i el Consell insular havien pressupostat per a l'any passat.
Segons ha informat EFE el president de l'associaciˇ de llibreters, Francesc Moll, el Govern tÚ pendent de pagament els 28.000 euros compromesos per a la Setmana del Llibre en CatalÓ de 2011, mentre que el Consell de Mallorca reconeix un deute de 18.000 euros, la meitat de l'ajuda promesa i pressupostada.
Moll ha explicat que aquests 46.000 euros resulten imprescindibles per poder afrontar les despeses que suposaria l'organitzaciˇ d'una nova fira, un esdeveniment que tradicionalment se celebra a Palma els deu dies posteriors a l'˙ltim divendres de febrer i que aquest any havia de complir la seva ediciˇ n˙mero vint-i-quatre.
El president del Gremi de Llibreters he evitat donar per definitivament suspesa la Setmana del Llibre a CatalÓ i ha confiat que el Govern i el Consell facin front als seus compromisos.
No "ens podem permetre que una fira amb tant d'arrelament com aquesta deixi de celebrar-se, encara que de moment del que estam segurs Ús que en les dates en les quals sempre es feia aquest any no serÓ possible", indica l'associaciˇ en un comunicat.
Francesc Moll ha indicat que en les seves converses amb els responsables culturals del Govern i el Consell ha obtingut el compromÝs verbal que aportaran 10.000 i 18.000 euros, respectivament, per a la Setmana del Llibre en CatalÓ de 2012, encara que no han explicat quan abonaran el deute de l'any passat.


Anar a notÝcia

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)