Cercador de Notícies
Calendari de notícies
15/04/2011 Cap Vermell

Biel Mir presentà el seu "Black Llata Blues"

Magnífica acollida de la novel·la de Biel Mir, una edició en què ha participat "Cap Vermell".

Primera obra d'un nou autor local, Biel Mir, que s'incorpora a una nòmina cada vegada més ampla i heteriogènia d'escriptors d'arrel gabellina. I els que ja 'lhem poguda llegir ens atrevim a augurar que serà també el primer d'altres èxits que arribaran en un futur immediat. I és que aquest autor novell ens demostra, en aquesta primera aventura literària, un ofici que no pot ser casual. Ingredients? Agilitat narrativa des del domini del tempo, gràcia a cabals, un llenguatge que flueix amb gran naturalitat, recursos estilístics ben manejats...

El públic omplí la sala polivalent del Teatre per a escoltar la presentació que de "Black llata blues" en va fer el comnpany de redacció Jaume Fuster i les impressions personals del mateix autor, Biel Mir. El primer es va referir, més que no al llibre, a la inserció d'aquest escriptor en la vida del poble, un exemple per a tots aquells que a més de viure en un lloc se'l volen fer seu i hi estableixen una relació afectiva.  Mir, de la seva banda, va parlar del procés creatiu en general i d'aquesta obra en particular, d'algunes de les seves fonnts d'inspiració -els grans mestres clàssics de l'humor: Charlie Chaplin, Buster Keaton, els germans Marx, però també la realitat diària-, per acabar donant les gràcies a tots els que han fet possible la publicació del llibre.

Com recordà Jaume Fuster, aquesta és una nova aventura editorial nascuda del "maridatge" de "Cap Vermell" i Documenta Balear, que tants i tan bons fruits està donant en els darrers temps. Una relació que no atura d'obrir nous fronts i que, per tant, i amb tota seguretat, en el present any ens continuarà oferint novetats d'autors locals o relacionats amb el nostre poble. La bona acollida que estau dispensant a les nostres propostes no fan més que animar-nos a no defallir.

Llegiu la notícia

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)