Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca
ORDENAR:

Permanència

Suarez Garcia, Castillo

Un tractat poètic sobre la botànica de l'amor, amb espècies primitives i espècies invasores.

Permanència es teixeix des d’una nostàlgia radicalment valenta amb la punyida delicada del floc de neu, des del traç d’algú que escriu amb una marca rosa al pit i que afirma el seu cos obe ...

Avui és el seu nom

Suñer i Bonet, Pere

“Vet aquí un Poeta: no el puc esmicolar, no en sé fer trossets petitons per fer-vos-els avinents i mengívols, no puc. Pere Suñer és tot ell Univers, i Paraula, i Home, i desitja apropar-nos a la mera ...

Contemplatius als carrers

Suñer i Bonet, Pere

Índex: Primera part Tocant terra, 19 Vora les aigües del Jordà, 24 Partim en nom d’Ell, 31 La complexitat de la convivència, 36 Els renous del nostre interior, 43 El parlar de Déu en el renou dels car ...

Forn i pastisseria sense gluten

Suñer Mesquida, Antònia

Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és ...

Panadería y pastelería sin gluten

Suñer Mesquida, Antònia

Anima a los lectores a hacer pan y pasteles sin gluten de una manera fácil i divertida.


Antònia Suñer, autora del precursor recetario Cocina para celíacos, presenta en este volumen un nuevo recetario que anima a los lectores a hacer pan y pasteles sin gluten. Panadería y pastelería sin g ...

Cocina para celíacos

Suñer Mesquida, Antònia

Es una gran ayuda, no sólo para los celíacos, sino también para los restauradores y los dietistas.

La enfermedad celíaca es una intolerancia permanente al gluten, una proteína presente en los cereales. Hoy en día sabemos que el 1% de la población padece esta enfermedad. Ser celíaco en nuestra cul ...

Cuina per a celíacs

Suñer Mesquida, Antònia

És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.

La malaltia celíaca és una intolerància permanent al gluten, una proteïna present en els cereals. Avui sabem que un 1% de la població pateix aquesta malaltia.Ser celíac en la cultura occidental, en qu ...

L’educació a les Balears en el segle XIX

Sureda Garcia, Bernat

Al llarg del segle xix l’educació esdevingué a les Balears un espai que reflectia les demandes dels diversos grups socials i les tensions derivades del procés de modernització. En aquest volum s’estud ...

L’educació a les Balears en el segle XX

Sureda Garcia, Bernat

Un intens procés de modernització s’inicià en les primeres dècades de la centúria, però fou bruscament interromput per la Guerra Civil i la dictadura franquista. No debades, paral·lelament a la difusi ...

El carrer dels Oms

Terrasa García, Xavier

La història d’una de les vies públiques més antigues de Palma.


El carrer dels Oms és una de les vies públiques més antigues de Palma. Els seus orígens es remunten al segle XI, dins l’àmbit i els límits de Madina Mayurqa, i el topònim actual es va començar a ...