Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca
ORDENAR:

Crónica de los puertos baleares

Soler Gayà, Rafael

Amb major o menor intensitat es tracta en aquesta crònica dels trenta-sis ports o instal·lacions generades per l’Administració i no hi falta, com a mínim, una vista o fotografia de totes; dels tretze ...

El pelicà

Strindberg, August

"Aqueixa ràbia seva, aqueixes pàgines obtingudes a cops de puny. No l'he llegit per llegir-lo, sinó per estrènyer-me contra el seu pit. Em sento bé després de ...

Les illes venturoses (rústica)

Stuart Boyd, Mary

Com vestien els nostres avantpassats fa cent anys? Què menjaven? Com es comportaven amb els estranys? Com eren els mitjans de transport? Mary Stuart Boyd ens conta el seu viatge amb tants de detalls q ...

Les illes venturoses (tapa dura)

Stuart Boyd, Mary

Com vestien els nostres avantpassats fa cent anys? Què menjaven? Com es comportaven amb els estranys? Com eren els mitjans de transport? Mary Stuart Boyd ens conta el seu viatge amb tants de detalls q ...

Avui és el seu nom

Suñer i Bonet, Pere

“Vet aquí un Poeta: no el puc esmicolar, no en sé fer trossets petitons per fer-vos-els avinents i mengívols, no puc. Pere Suñer és tot ell Univers, i Paraula, i Home, i desitja apropar-nos a la mera ...

Contemplatius als carrers

Suñer i Bonet, Pere

Índex: Primera part Tocant terra, 19 Vora les aigües del Jordà, 24 Partim en nom d’Ell, 31 La complexitat de la convivència, 36 Els renous del nostre interior, 43 El parlar de Déu en el renou dels car ...

Cocina para celíacos

Suñer Mesquida, Antònia

Es una gran ayuda, no sólo para los celíacos, sino también para los restauradores y los dietistas.

La enfermedad celíaca es una intolerancia permanente al gluten, una proteína presente en los cereales. Hoy en día sabemos que el 1% de la población padece esta enfermedad. Ser celíaco en nuestra cul ...

Cuina per a celíacs

Suñer Mesquida, Antònia

És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.

La malaltia celíaca és una intolerància permanent al gluten, una proteïna present en els cereals. Avui sabem que un 1% de la població pateix aquesta malaltia.Ser celíac en la cultura occidental, en qu ...

L’educació a les Balears en el segle XIX

Sureda Garcia, Bernat

Al llarg del segle xix l’educació esdevingué a les Balears un espai que reflectia les demandes dels diversos grups socials i les tensions derivades del procés de modernització. En aquest volum s’estud ...

L’educació a les Balears en el segle XX

Sureda Garcia, Bernat

Un intens procés de modernització s’inicià en les primeres dècades de la centúria, però fou bruscament interromput per la Guerra Civil i la dictadura franquista. No debades, paral·lelament a la difusi ...