Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca
ORDENAR:

La contemporaneïtat xueta

Miró Bonnín, Laura

Un recorregut sintetitzat per la història contemporània xueta.

La marginació social patida per una part dels descendents dels jueus conversos constitueix un dels temes clàssics de la història de Mallorca. Tot i això, la investigació s’ha centrat fins ara en ...

Vicenç Furió i Kobs

Furió Terrasa, Ignasi

L’ambient cultural i artístic de Palma de finals del segle XIX fins al 1936.

Parlar de Vicenç Furió i Kobs (Palma, 1864-1956) és parlar d’un home que va dedicar la vida a investigar i donar a conèixer la cultura de les Balears.  D’esperit inquiet i d’una ...

Estels

Estelrich i Massutí, Pere

Un retrat de la societat illenca dels darrers deu anys.

Aquest llibre vol ser una aproximació a la història de la nostra societat feta a partir de les persones que han passat per un programa de ràdio, El Crepuscle encén estels, esdevingut un referent, perq ...

Esclaus oblidats

Jaume i Esteva, Maria Eugènia

Estudi detallat dels destacaments, les construccions i les vicissituds dels esclaus mallorquins.

La Guerra Civil a Mallorca fou sobretot un període de repressió i violència que es va allargar més enllà del final del conflicte. Entre 1936 i 1942, l’illa va acollir desenes de camps de presone ...

Flandes i la Mallorca medieval a través dels Pont

Barceló i Crespí, Maria; Ensenyat i Pujol, Gabriel

Un retrat de la Mallorca dels segles XV i XVI a través d’una família de mercaders.


Aquest llibre tracta sobre una família de mercaders mallorquins, els Pont, que al llarg de tot el segle XV i les primeres dècades del XVI varen desenvolupar un paper important en l’àmbit mercant ...

Forn i pastisseria sense gluten

Suñer Mesquida, Antònia

Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és ...

Diaris i memòries

Pérez i Ferrer, Francesc

Els diaris inèdits d’un soldat que visqué la cruesa de la guerra.


El llibre que teniu a les mans és un trosset d’història de la Guerra Civil, contat per un adolescent solleric de 17 anys induït pels discursos exaltats d’aquell moment i estimulat pel desi ...

Cantilenes amb gelatina

La dona, el sexe, l’amistat, la vida, la mort, la llibertat i la literatura, són els temes de Vian. Malgrat l’humor que acaba inundant-ho tot.

Cantilenes amb gelatina és un recull de vint poemes de Boris Vian, escrits entre 1946 i 1949, i publicats l’any 1949 amb il·lustracions de Christiane Alanore en una edició de bibliòfil de dos-ce ...

Sota terra

Gavarró i Buscà, Elena

XXVI Premi Joan Marquès Arbona de narrativa Vall de Sóller 2018.

Al final del segle XIX, un segrest commou la vida d’un poble. Les conseqüències que tindrà i com afecta aquest fet els personatges -de perfils molt diferents-, queda palès en una trama plena d&r ...

El somrís del galàpet

González Pujalte, Joan Carles

XXXI Premi Guillem Colom Ferrà de poesia Vall de Sóller 2018.

La poesia de Joan Carles González Pujalte no és analitzable, sinó senzillament exposada d’una forma impressionista. Tal és la seva densitat, que transmet a la perfecció la tensió que la genera i ...

1 2 3 4 > >>