Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Comprendre la Seu

Una mirada gòtica a la catedral de Mallorca

Bauzà i Bauzà, Joan

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Assaig
Pàgines:
156
PVP:
15.00
ISBN:
978-84-18441-50-9
Data d'Edició:
06/12/2021
Un relat peculiar i apassionat de la catedral de Mallorca
Sinopsi
Aquest llibre és una mirada personal i única de la Seu de Mallorca, un relat del que idearen, programaren i cons­truïren els qui portaren a terme aquest edifici monumental. Hi ha molts llibres que en parlen, però cap com aquesta aclucada d’ull de Joan Bauzà, que la coneix bé i admira, talment com si ens allargàs la mà perquè entrem en un món apassionant viscut des de la seva experiència i de les seves vivències.
És una convidada a mirar-la «almenys una vegada en la vida». Aixecada als segles xiii-xv i vista amb el ulls dels segles XIII-XV, el que vol dir comprendre la Seu gòtica amb una mirada gòtica, assumint, naturalment, la gran diferència entre els valors d’aquells segles i els del nostre. Hi retrobareu l’art, la història, l’arquitectura, la Ciutat, el Regne... que varen veure aixecar la Seu. El llibre ens ofereix, també, la possibilitat de llegir-lo i comprendre’l com una carta d’amor a la Seu de Mallorca.


Llegir el Sumari en PDF
Llegir part del Pròleg en PDF


Joan Bauzà i Bauzà
(Vilafranca de Bonany, 1944)
Nascut a Vilafranca de Bonany el 20 de maig de 1944 i ordenat prevere a Palma el 18 de juny de 1967. Llicenciat en Filosofia i Lletres (Uni­versitat de València), en Ciències Socials (Universitat Sant Tomàs d’Aquino de Roma), diplomat en Ciències i Tècniques de l’Opinió Pública (Universitat Internacional Lliure «Pro Deo» de Roma). Professor de sociologia i mitjans de comunicació a la Facultat pontifícia i civil de Teologia de Lima (Perú), de Filosofia de la ciència al Centre d’Estudis Teològics de Ma­llorca, de didàctica de la religió a la Uni­versitat de les Illes Balears, d’ètica i de les comu­nicacions al Centre Universitari Alberta Jiménez. Rector de les parròquies de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor, de Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, de San Joan Maria Vianney de Lima, de Sant Alonso Rodríguez de Palma, i del Seminari Major de Mallorca. És canonge de la Seu.
Uns altres llibres del mateix autor són Bon dia, Entendre la Seu de Mallorca, A qui canta la Seu?, 124 curiositats de la Seu de Mallorca, Dietari de canvi. Discontinuïtats espirituals, Calendari de la Seu, Las esquinas de Dios i La pregària de les etimologies.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)