Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Cuina encara més econòmica

Receptes fàcils per a temps difícils a l’entorn de la cuina de Mallorca

Tugores Manresa, Antoni

Prologuista:
Antoni Pinya Florit
Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Cuina
Pàgines:
304
PVP:
21.00
ISBN:
978-84-17113-85-8
Data d'Edició:
01/01/2020
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.


Sinopsi
Cuina encara més econòmica és una convidada suggeridora a preparar un llarg seguit de plats frugals i fàcils, a partir de la cuina del nostre entorn, sense recórrer a frivolitats. Aporta més de cinc-centes receptes amb el denominador comú d’un preu baix i d’una realització planera, que pretén, per damunt de tot, ser útil.
Aquesta segona edició revisada (la primera va obtenir la distinció del Gourmand World Cookbook Awards l’any 2010) selecciona les millors propostes i n’afegeix de noves. 
L’autor ens estimula a utilitzar els elements de proximitat i temporada, i també a aprofitar les sobralles -molt en la línia austera de la cuina tradicional- en uns temps difícils que reclamen seny i sobrietat.
És un llibre complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.


Podeu llegir el Sumari i la Presentació en PDF.
Antoni Tugores Manresa
(Manacor, Mallorca, 1948). Durant els anys d'adolescència i joventut va escriure narracions i teatre. Va ser autor juntament amb Josep A. Martínez Pons de les obres de teatre En Tià se'n va a sa guerra (1968), Turisme a Biniaserra (1969) i Necessitam davanters (1969).
Inicià la seva tasca informativa a la ràdio, a finals dels anys seixanta; va ser corresponsal de Cort, Diario de Mallorca, El Día i Radio Nacional de España. Ha estat director de les publicacions setmanals Manacor Comarcal (1976-1985) i 7 Setmanari (1986-1994).
Ha publicat a Edicions Documenta Balear La Guerra Civil a Manacor. La guerra a casa (2006)
Ha escrit les biografies de Joan Mesquida, un manacorí il·lustre (1983), Don Mateu, el paisatge d'una vida (1997), Adéu Andreu, biografia d'un lluitador republicà (2003) i La història robada. El batle Antoni Amer “Garanya” (2004) i La historia robada. Vida y muerte de un alcalde republicano. Antonio Amer (1882-1936) (2006).
Com a gastrònom ha publicat Memòria de la cuina mallorquina, (2007), que va merèixer el World Cookbook Awards com a millor llibre de cuina mediterrània escrit en català, Cuina econòmica. Receptes fàcils per a temps difícils a l’entorn de la cuina de Mallorca (2009) i Cuina encara més econòmica (2020). Al llarg dels darrers anys ha publicat centenars d'entrevistes, reportatges i articles d'opinió.



Recomanar
Comentar
Comentaris (0)