
Panadería y pastelería sin gluten
Suñer Mesquida, Antònia
- Prologuista:
- Rebeca Herce
- Col·lecció:
- Fora de col·lecció
- Tema:
- Cuina
- Pàgines:
- 112
- PVP:
- 12.00
- ISBN:
- 978-84-17113-63-6
- Data d'Edició:
- 22/08/2019
Panadería y pastelería sin gluten es una obra que contiene una guía introductoria a las harinas sin gluten y una cuarentena de recetas sencillas y sabrosas. Pan y pasteles clásicos y otros novedosos a partir de ingredientes aptos para personas que siguen la dieta libre de gluten, fáciles de encontrar en las tiendas de dietética y nutrición.

Ha fet feina durant anys a la cuina del local dels seus pares i ha après a cuinar mirant sa mare.
L'any 2007, juntament amb el seu marit, tornen a obrir el local dels seus pares amb la intenció de fer cuina sense gluten, una cuina que abasti tant primers com segons plats, a més de postres i altres productes de fleca. Al local, hi ha tengut lloc una trobada de celíacs de Mallorca i diversos mitjans de comunicació locals s'han interessat per aquest tipus de cuina i la seva projecció pública.
------------------
(Manacor, 1973) es pollensina de adopción des de hace más de veinte años. A los 25 años fué diagnosticada celíaca, a partir de esta fecha considera que volvió a nacer.
Ha trabajado a lo largo de muchos años en el establecimiento de sus padres y ha aprendido a cocinar observando a su madre.
En el año 2007, junto con su marido, vuelven a abrir el establecimiento de sus padres con la intención de elaborar una cocina sin gluten que contemple la elaboración completa de un menú, así com la elaboración de postres de toda clase. En su local se han reunido diversas agrupaciones de celíacos de Mallorca y diversos medios de comunicación locales se han interesado por esta cocina tan especial y su proyección pública.

La cocina de Jacinto del Valle
del Valle Pérez, Jacinto
La evolución y la experiencia de un cocinero único y excepcional.

El receptari de Cas Bombu
Fuster Alzina, Jaume; Terrassa Flaquer, Josep; Cabalgante Guasp, Joan; Genestra, Andreu
Les receptes de la Mallorca preturística

Forn i pastisseria sense gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.

Mes receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Completa Les receptes de na Tonina amb els mateixos criteris de claredat i precisió.

Les receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Les receptes imprescindibles de la bona cuina mallorquina.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

De la figuera a la taula
Munar i Munar, Felip
La cultura tradicional de la figa combinada amb la modernitat

Cocina para celíacos
Suñer Mesquida, Antònia
Es una gran ayuda, no sólo para los celíacos, sino también para los restauradores y los dietistas.

Memòria de la cuina mallorquina (rústica)
Tugores Manresa, Antoni
“No em resta més que recomanar-vos ferventment aquesta obra, escrita amb passió i amb sensibilitat, que interessarà tant a l’afeccionat a l’antropologia i l’etnologia com a qui tingui curiositat per l ...

La cuina de la Revolució Francesa i les illes Balears
Ferrà i Martorell, Miquel
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les ...