
Forn i pastisseria sense gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.
Llegiu el Sumari en PDF
Llegiu el Pròleg en PDF

Ha fet feina durant anys a la cuina del local dels seus pares i ha après a cuinar mirant sa mare.
L'any 2007, juntament amb el seu marit, tornen a obrir el local dels seus pares amb la intenció de fer cuina sense gluten, una cuina que abasti tant primers com segons plats, a més de postres i altres productes de fleca. Al local, hi ha tengut lloc una trobada de celíacs de Mallorca i diversos mitjans de comunicació locals s'han interessat per aquest tipus de cuina i la seva projecció pública.
------------------
(Manacor, 1973) es pollensina de adopción des de hace más de veinte años. A los 25 años fué diagnosticada celíaca, a partir de esta fecha considera que volvió a nacer.
Ha trabajado a lo largo de muchos años en el establecimiento de sus padres y ha aprendido a cocinar observando a su madre.
En el año 2007, junto con su marido, vuelven a abrir el establecimiento de sus padres con la intención de elaborar una cocina sin gluten que contemple la elaboración completa de un menú, así com la elaboración de postres de toda clase. En su local se han reunido diversas agrupaciones de celíacos de Mallorca y diversos medios de comunicación locales se han interesado por esta cocina tan especial y su proyección pública.

Memòria de la cuina mallorquina (3a edició)
Tugores Manresa, Antoni
Centenars de receptes del patrimoni cultural preservades de l’oblit.

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

L’erotisme a la cuina
Aguiló Senent, Catalina
Cinquanta-cinc receptes afrodisíaques que beneficiaran la teva salut i la teva sensualitat.

El receptari de Cas Bombu
Fuster Alzina, Jaume; Terrassa Flaquer, Josep; Cabalgante Guasp, Joan; Genestra, Andreu
Les receptes de la Mallorca preturística

Panadería y pastelería sin gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Anima a los lectores a hacer pan y pasteles sin gluten de una manera fácil i divertida.

Mes receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Completa Les receptes de na Tonina amb els mateixos criteris de claredat i precisió.

Les receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Les receptes imprescindibles de la bona cuina mallorquina.

Capítols dolços de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els dolços típics de la cuina mallorquina, la seva evolució i la seva cultura.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Les cuineres de Binissalem
Barrios Palmer, Miquel Àngel
La tradició popular d’aquest poble de Mallorca ha donat, a cop de fogó, aquest exquisit llibre de receptes.

Cuina per a celíacs
Suñer Mesquida, Antònia
És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.

Cocina para celíacos
Suñer Mesquida, Antònia
Es una gran ayuda, no sólo para los celíacos, sino también para los restauradores y los dietistas.