Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Sota terra

Gavarró i Buscà, Elena

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Narració breu
Pàgines:
160
PVP:
14.00
ISBN:
978-84-17113-55-1
Data d'Edició:
15/04/2019
XXVI Premi Joan Marquès Arbona de narrativa Vall de Sóller 2018.
Sinopsi
Al final del segle XIX, un segrest commou la vida d’un poble. Les conseqüències que tindrà i com afecta aquest fet els personatges -de perfils molt diferents-, queda palès en una trama plena d’intriga. I no només això: el text amaga un rerefons que fa que, a més d’una lectura amena, es convidi a la reflexió final.

Llegiu un fragment en PDF
Elena Gavarró i Buscà
(Barcelona, 1968) és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, on ha estat editora i ha participat en diferents projectes de comunicació. També ha exercit de professora de l’escola d’escriptura Aula de Lletres, en una època en què se li va oferir treballar de negre, opció que va refusar prometent-se que o publicaria amb el seu nom o no ho faria. 
Correctora i traductora de diferents gèneres, ha treballat també com a professora de sintaxi a la Universitat Autònoma de Barcelona, i com a correctora al diari El Punt Avui. El 2013 La Busca Edicions li publicava la seva primera novel·la, Viatge a Zungaza, que va obtenir una molt bona acollida entre el públic.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)