Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

A la ciutat

Gelabert Miró, M. Magdalena

Prologuista:
Amb il·lustracions de Maria Magdalena Tugores i pròleg de Llucia Serra
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
68
PVP:
15.00
ISBN:
978-84-17113-45-2
Data d'Edició:
06/03/2019
Els espais i personatges del paisatge urbà cobren una dimensió universal.
Sinopsi
En comparació amb els poemaris anteriors, A la ciutat se centra en els motius del món físic, però sense deixar de banda les emocions que s’hi relacionen. El títol del poemari anticipa honestament la idea central de la poesia que conté: la descripció de la ciutat, des d’una òptica subjectiva. A través de les seves pàgines, els lectors podran compartir amb l’autora els espais i personatges que formen el paisatge urbà. La tria dels motius dels poemes demostra la sensibilitat de la poeta, que és capaç de captar detalls preciosos que podrien passar desapercebuts a simple vista. 
Tots nosaltres, habitants, usuaris o visitants de les ciutats, podem trobar en aquests versos l’evocació de llocs coneguts, de records personals que cobren una dimensió universal.


[Del pròleg de Llucia Serra Ferré]


Veure el Sumari
M. Magdalena Gelabert Miró
Nascuda a Manacor, és doctora en Llengua i Literatura Catalanes per la UIB. És escriptora i investigadora, membre del Grup d'Estudis Etnopoètics, especialista en la figura d'Antoni M. Alcover i les seves rondalles i autora de nombrosos assajos. Ha estat guardonada amb diversos premis com el Reconeixement de Mèrits de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor, el Premi Aina Moll que atorga l'OCB, el Premi Ciutat de Manacor d'Assaig Antoni M. Alcover i el Premi Mallorca d'Assaig. Com a poeta és autora del poemaris Dona sàpiens (2012), Essència de mare  (2017) i A la ciutat (2019) i la seva obra ha estat inclosa a diverses antologies poètiques.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)