Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Abans que arribi l’alemany

Barceló Femenías, Marta

Prologuista:
Maria Victòria Secall
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Teatre
Pàgines:
80
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-17113-24-7
Data d'Edició:
15/06/2018
Després del terrabastall emocional... la identitat, la valentia i el coratge.
Sinopsi
Júlia li han diagnosticat la malaltia d’Alzheimer.
La imminència del desenvolupament de la malaltia, com també les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per a viure plenament el temps de consciència que li resti.
Un text molt vitalista que transmet un bri d’esperança davant la irreversibilitat i que ens parla de la identitat, de la valentia i del coratge.


Veure pròleg (fragment) en PDF
Marta Barceló Femenías
Autora atípica per la seva formació, Marta Barceló és llicenciada en Art Dramàtic i especialista en arts circenses. La seva trajectòria està molt lligada a la de la seva productora, Res de Res i En Blanc, amb qui ha treballat com a creadora, actriu, codirectora o autora. Paral·lelament, ha treballat com a guionista de sèries de ficció emeses a IB3, i ha conreat també la novel·la infantil amb Lúnia, Premi Guillem Cifre de Colonya 1996, i el microteatre, amb Rates, Germanes de sang, Constel·lacions, Ahmed...
Ha guanyat els tornejos de Dramatúrgia de les Illes Balears (2016), Girona (2016) i Buenos Aires (2017), amb les obres Abans que arribi l’alemany i Tocar mare.
També ha rebut el Premi Suspiria Fest al millor guió de curtmetratge per Rates.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)