Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Cuina mallorquina vegetariana

2a edició

Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia

Prologuista:
Miquel Piris i Miquel Serra
Col·lecció:
Altres
Tema:
Cuina
Pàgines:
142
PVP:
16.00
ISBN:
978-84-16163-45-8
Data d'Edició:
20/10/2015
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre
Sinopsi
Tres cuineres vegetarianes, tres fotògrafs, quatre tastadors, productes de temporada i ecològics, un grapat de receptes i consells culinaris, dotze dinars de diumenge, una cultura, una tradició, un polsim de creativitat i un polsim d'il·lusió.
Aquests són els ingredients que han utilitzat les tres autores d’aquest llibre per a recuperar i elaborar receptes mallorquines tradicionalment vegetarianes i adaptar-ne d’altres introduint ingredients com el seitan i la soja.


Estrella Alba Troya
(Artà, 1981)
És naturòpata titulada en Medicina Xinesa i cursa els estudis de Dietètica i Nutrició. Vegetariana durant nou anys i macrobiòtica els dos darrers, es dedica professionalment al món de la salut holística des de la seva consulta privada i imparteix cursos de nutrició i cuina vegetariana. Va ser colocutora del programa Ona Vegetal de Capdepera Ràdio durant dos anys.


Catalina Piris Obrador
(Artà, 1976) és educadora social, quiromassatgista i cantant del grup Perversions. Vegetariana des de fa deu anys, ha impartit tallers de cuina vegetariana. Colocutora del programa Ona Vegetal. En relació amb aquest programa, va col·laborar en la publicació de receptes de cuina vegetariana en la revista digital Cap Vermell i en l’elaboració d’unes publicacions mensuals de receptes de cuina vegetariana a Capdepera.
Maria Antònia Santandreu Massanet
(Artà, 1975) és diplomada en Magisteri i especialitzada en audició i llenguatge. Actualment exerceix la seva especialitat a l’escola pública de Capdepera. Vegetariana des de fa setze anys i aficionada a la cuina, ha assistit a nombrosos cursos de cuina vegetariana i nutrició. És coautora del llibre Narracions tradicionals gabellines publicat per l’Ajuntament de Capdepera l’any 1999.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)