
Cala Rajada revaloriza el auténtico sabor de su pescado
10/07/2014 Biel Capó
La escalinata del recinto portuario de Cala Rajada se llenó anteayer de público con motivo de la presentación del libro de Maria del Carme Fuster, Cuina de la mar. Se trata de un recopilatorio gastron ...

Cuina de mar
Fuster Alzina, Maria del Carme


Memòria de la cuina mallorquina (3a edició)
Tugores Manresa, Antoni
Centenars de receptes del patrimoni cultural preservades de l’oblit.

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

La cocina de Jacinto del Valle
del Valle Pérez, Jacinto
La evolución y la experiencia de un cocinero único y excepcional.

El receptari de Cas Bombu
Fuster Alzina, Jaume; Terrassa Flaquer, Josep; Cabalgante Guasp, Joan; Genestra, Andreu
Les receptes de la Mallorca preturística

Les receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Les receptes imprescindibles de la bona cuina mallorquina.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Figueres i figues
Llabrés Terrassa, Maria Esperança
Cent receptes amb figues i la història del cultiu de la figuera fins a l’actualitat.

Límits infinits
Cabalgante Guasp, Joan
Un viatge poètic per diverses estacions, des d’unes moixonies a un mercat medieval.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Capítols de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

De la figuera a la taula
Munar i Munar, Felip
La cultura tradicional de la figa combinada amb la modernitat

Cuina per a celíacs
Suñer Mesquida, Antònia
És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.

Cuina econòmica
Tugores Manresa, Antoni
Més de sis-centes receptes fàcils, econòmiques, de temporada i amb temps limitat.

Memòria de la cuina mallorquina (rústica)
Tugores Manresa, Antoni
“No em resta més que recomanar-vos ferventment aquesta obra, escrita amb passió i amb sensibilitat, que interessarà tant a l’afeccionat a l’antropologia i l’etnologia com a qui tingui curiositat per l ...

Més receptes de na Tonina
Serrano Darder, Antònia
Després del gran èxit de Les receptes de na Tonina, la popular escriptora mallorquina ens brinda Mes receptes de na Tonina, una obra que corona l'anterior amb tres-centes vint-i-set ...

Lletres, aromes i sabors: Els nostres llibres de cuina
Trias i Mercant, Sebastià
Parlar de cuina mallorquina com a pròpia i exclusiva és més aviat una entelèquia, perquè està composta d’elements manllevats, és el resultat d’un llarg procés de transmissió oral, i al cap i a la fi é ...

De la figuera a la taula
Munar i Munar, Felip
Amb aquest llibre, l’autor ha sabut treure tot el partit imaginable d’un fruit tan sa, natural i suculent com la figa, amb la qual es pot elaborar una cuina rica, variada i gustosa com per seduir el p ...

Les receptes de na Tonina (2a edició)
Serrano Darder, Antònia
La vida actual, en què dones i homes estudien i fan feina i en què el temps és escàs, ha fet que es deixassin de banda molts costums per donar pas a noves formes de viure. ...