
Hommage an die Frauen am Herd
13/12/2012 Martina Zender
"Sag mir, was du isst, und ich sag dir, wer du bist" schrieb einst der berühmte "Gastrosoph" Brillat-Savarin...
Vegeu la notícia

"Les cuineres de Binissalem" és un cant a la dona anònima
06/12/2012 Antoni Riera
Miquel Àngel Barrios presentarà dijous dia 13 a la biblioteca de Manacor aquest llibre de receptes amb ànima.Sense la sentència "cuina és tradició" no es podrà entendre l'essència del llibre "Les ...

Presentació de "Les cuineres de Binissalem", de Miquel Àngel Barrios
01/12/2012 Lydia E. Corral
Presentació de "Les cuineres de Binissalem", de Miquel Àngel Barrios.

Les cuineres de Binissalem, aplec de receptes d'ahir i d'avui
22/11/2012
El Centre de Cultura de Palma acull la presentació del llibre Les cuineres de Binissalem de Miquel Àngel Barrios, un llibre que recupera receptes tradicionals, trucs i històries arrelades a la tradici ...

Les cuineres de Binissalem
Aplec de receptes de cuina d'avui i de sempre
Barrios Palmer, Miquel Àngel
- Col·lecció:
- Menjavents
- Tema:
- Cuina
- Pàgines:
- 208
- PVP:
- 15.00
- ISBN:
- 978-84-15432-31-9
- Data d'Edició:
- 22/10/2012
Vegeu l'índex


Memòria de la cuina mallorquina (3a edició)
Tugores Manresa, Antoni
Centenars de receptes del patrimoni cultural preservades de l’oblit.

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

El receptari de Cas Bombu
Fuster Alzina, Jaume; Terrassa Flaquer, Josep; Cabalgante Guasp, Joan; Genestra, Andreu
Les receptes de la Mallorca preturística

Forn i pastisseria sense gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Capítols de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

Cuina per a celíacs
Suñer Mesquida, Antònia
És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.

Cocina para celíacos
Suñer Mesquida, Antònia
Es una gran ayuda, no sólo para los celíacos, sino también para los restauradores y los dietistas.

Cuina econòmica
Tugores Manresa, Antoni
Més de sis-centes receptes fàcils, econòmiques, de temporada i amb temps limitat.

Memòria de la cuina mallorquina (rústica)
Tugores Manresa, Antoni
“No em resta més que recomanar-vos ferventment aquesta obra, escrita amb passió i amb sensibilitat, que interessarà tant a l’afeccionat a l’antropologia i l’etnologia com a qui tingui curiositat per l ...

Més receptes de na Tonina
Serrano Darder, Antònia
Després del gran èxit de Les receptes de na Tonina, la popular escriptora mallorquina ens brinda Mes receptes de na Tonina, una obra que corona l'anterior amb tres-centes vint-i-set ...

Lletres, aromes i sabors: Els nostres llibres de cuina
Trias i Mercant, Sebastià
Parlar de cuina mallorquina com a pròpia i exclusiva és més aviat una entelèquia, perquè està composta d’elements manllevats, és el resultat d’un llarg procés de transmissió oral, i al cap i a la fi é ...

La cuina de la Revolució Francesa i les illes Balears
Ferrà i Martorell, Miquel
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les ...

Les receptes de na Tonina (2a edició)
Serrano Darder, Antònia
La vida actual, en què dones i homes estudien i fan feina i en què el temps és escàs, ha fet que es deixassin de banda molts costums per donar pas a noves formes de viure. ...