Notícies Relacionades

Els top 5 dels llibres, segons "L'Espira", suplement del "Diari de Balears"

20/01/2013

Els top 5 dels llibres, segons "L'Espira", suplement del "Diari de Balears" (20-I-2013)

Hommage an die Frauen am Herd

13/12/2012 Martina Zender

"Sag mir, was du isst, und ich sag dir, wer du bist" schrieb einst der berühmte "Gastrosoph" Brillat-Savarin...
Vegeu la notícia

"Les cuineres de Binissalem" és un cant a la dona anònima

06/12/2012 Antoni Riera

Miquel Àngel Barrios presentarà dijous dia 13 a la biblioteca de Manacor aquest llibre de receptes amb ànima.Sense la sentència "cuina és tradició" no es podrà entendre l'essència del llibre "Les ...

Presentació de "Les cuineres de Binissalem", de Miquel Àngel Barrios

01/12/2012 Lydia E. Corral

Presentació de "Les cuineres de Binissalem", de Miquel Àngel Barrios.

Les cuineres de Binissalem, aplec de receptes d'ahir i d'avui

22/11/2012

El Centre de Cultura de Palma acull la presentació del llibre Les cuineres de Binissalem de Miquel Àngel Barrios, un llibre que recupera receptes tradicionals, trucs i històries arrelades a la tradici ...

Les cuineres de Binissalem

Aplec de receptes de cuina d'avui i de sempre

Barrios Palmer, Miquel Àngel

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Cuina
Pàgines:
208
PVP:
15.00
ISBN:
978-84-15432-31-9
Data d'Edició:
22/10/2012
Comprar
La tradició popular d’aquest poble de Mallorca ha donat, a cop de fogó, aquest exquisit llibre de receptes.
Sinopsi
Menjar és tradició, a més d’una necessitat. També és una moda. En aquest aplec de receptes no trobaràs hidrogen, deconstruccions, gasificadores, Thermomix ni Paco Jet. Tampoc trobaràs un món fet per les presses. No és un llibre a l’ús, ja que si saps cuinar t’agradarà llegir alguns trucs, històries i perquès de les receptes i, si no en saps, podràs copiar fil per randa i de la mà de les millors cuineres del món les receptes que et duran mossegades d’enyorança, remors del passat i bafarades de records d’infantesa, rialles i cançons. Les cuineres de Binissalem neix fa molt de temps, animat principalment per l’amor a la bona cuina, però sense poder deixar de banda l’estimació profunda a aquest poble i les seves tradicions. És una manera de fer perdurar per escrit tanta tradició que a cop de fogó s’amaga darrera de cada calderó i cada cullerada de saïm.

Vegeu l'índex

Miquel Àngel Barrios Palmer
(Palma, 1975) és un voraç lector i escriptor aficionat al teclat i a viatjar. Ha transitat per més de dos-cents cinquanta pobles i ciutats de tot el món gràcies i per mor de la seva feina i ha passat els darrers dotze anys volant per Orient mitjà, Àsia, Europa i Amèrica amb una periodicitat que li ha permès tenir hores de vol suficients per a entretenir-les redactant i enllestint projectes com Les cuineres de Binissalem. Captivat pel seu Binissalem adoptiu i els seus costums, amant de la cuina i de la bona taula, ha volgut traslladar el que ha après de la mà de les millors cuineres del poble d’ençà que decidí -fa més de deu anys- començar-hi una nova vida.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)