Notícies Relacionades

Moguts per la poesia

09/02/2011 Maria Llull

«Volem donar vida als llibres, que el seu recorregut no s'acabi amb la publicació. El cercle s'ha de tancar a tots els racons del Països Catalans amb la recitació oral de la poesia, que és a ...

Antoni Serra comenta les novetats de «La Cantàrida»

06/02/2011 Antoni Serra

L'escriptor Antoni Serra comenta les novetats de «La Cantàrida» a La Semana Trágica, diumenge dia 6 de febrer.
Veure pàgina

Viatger que s'extravia

Sanchis i Ferrer, Pau

E-book
Col·lecció:
La Cantàrida
Tema:
Poesia
Pàgines:
64
PVP:
10.00
PVP E-book:
5.00
ISBN:
978-84-15081-38-8
Data d'Edició:
18/01/2011
Comprar
Una caminada per les fronteres de la consciència, per la infantesa, per l’Ikea, o cap a la conquesta del foc

Sinopsi
-Pau Sif, poeta valencià, entusiasta i aventurer. Després de treure'ns de casa amb el seu primer llibre Tríptic d’un carrer, ens presenta aquest viatger extraviat. No és, ni prop fer-hi, només un viatge físic per l'Adriàtic, per Venècia -o per la ciutat de Zadar, on actualment resideix- i les seves places, palaus i hotels; és també una caminada per les fronteres de la consciència, per la infantesa, per l'Ikea, o cap a la conquesta del foc, de la mà d’alguns mites primerencs i no tant que desfilen per aquests poemes.
Aquest llibre engrescador, viu amb els detalls i reivindicatiu -pel que fa a la destrucció del país-, ens regala també el passatge cap a un lloc idíl·lic i somniat per tots els poetes. Els versos de Pau Sif ens condensen el paradís, el purgatori i l'infern que ens ha tocat viure.
Pau Sanchis i Ferrer
Pau Sif
La Pobla de Farnals, l’Horta de València, 1978. Llicenciat en filologia catalana per la Universitat de València, actualment fa de professor de literatura catalana a la Universitat de Zadar (Croàcia) i mira d’enllestir el doctorat en Teoria de la literatura i Literatura comparada a la UAB.
Ha publicat els poemaris Ferralla (1997) i Tríptic d’un carrer (2005, Premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó). En col·laboració amb Maria Josep Escrivà va preparar l’antologia Ai València. Poemes 1017-2002 (2003). Ha guanyat la XIV edició del premi Marc Granell-Vila d’Almussafes amb l’obra Breakfast at Saint Anthony’s Market que es publicarà en abril de 2011. Ha col·laborat amb les revistes Pèl Capell, Caràcters, Tre_i Trg  (Sèrbia), Quorum (Croàcia) i amb el web www.visat.cat
De gran vol ser persona no matriculada i traductor.
Viatger que s'extravia és la primera obra publicada a Edicions Documenta Balear.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)