Notícies Relacionades

Los fogones de Mallorca

20/01/2011 F.M.R

La cocina mallorquina exhibe sus cualidades, a veces tan ignoradas pero indiscutibles, también en forma de letra impresa en papel.Los autores y las editoriales de Mallorca no se han quedado a la zaga ...

Antònia Suñer, autora de «Cuina per a celíacs» prepara un entrepà sense gluten al programa «Bon dia Balears»

15/12/2010 Documenta Balear

Seguint aquest enllaç podreu veure a l'autora de «Cuina per a celíacs», Antònia Suñer, preparant un entrepà sense gluten al programa «Bon dia Balears» d'IB3 Televisió, el passat dia 1 de desem ...

'Cuina per a celíacs', el llibre més venut

24/06/2010

Cuina per a celíacs és el llibre més venut en la categoria de "no ficció", segons el setmanari Bellver, múmero 572, de Diario de Mallorca, 24 de juny.
Vegeu la publicació

Cuina per a celíacs

Suñer Mesquida, Antònia

E-book
Col·lecció:
Fora de col·lecció
Tema:
Cuina
Pàgines:
104
PVP:
11.00
PVP E-book:
5.50
ISBN:
978-84-92703-83-8
Data d'Edició:
07/04/2010
Comprar
És un llibre de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.
Sinopsi
La malaltia celíaca és una intolerància permanent al gluten, una proteïna present en els cereals. Avui sabem que un 1% de la població pateix aquesta malaltia.
Ser celíac en la cultura occidental, en què el blat és un element omnipresent, fa que la integració social dels celíacs sigui difícil. Per això, un llibre de receptes com el d'Antònia Suñer és de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.
L'experiència i el bon fer en la cuina de l'autora ens guiarà i animarà a provar de fer tant les receptes bàsiques com aquelles que són típiques de les diferents èpoques de l'any i dels costums mallorquins.
Antònia Suñer Mesquida
(Manacor, 1973) és pollencina d'adopció des de fa més de vint anys. Diagnosticada com a celíaca als 25 anys, considera que aquesta és la seva segona data de naixement.
   Ha fet feina durant anys a la cuina del local dels seus pares i ha après a cuinar mirant sa mare.
   L'any 2007, juntament amb el seu marit, tornen a obrir el local dels seus pares amb la intenció de fer cuina sense gluten, una cuina que abasti tant primers com segons plats, a més de postres i altres productes de fleca. Al local, hi ha tengut lloc una trobada de celíacs de Mallorca i diversos mitjans de comunicació locals s'han interessat per aquest tipus de cuina i la seva projecció pública.
 
------------------
(Manacor, 1973) es pollensina de adopción des de hace más de veinte años. A los 25 años fué diagnosticada celíaca, a partir de esta fecha considera que volvió a nacer.
Ha trabajado a lo largo de muchos años en el establecimiento de sus padres y ha aprendido a cocinar observando a su madre.
En el año 2007, junto con su marido, vuelven a abrir el establecimiento de sus padres con la intención de elaborar una cocina sin gluten que contemple la elaboración completa de un menú, así com la elaboración de postres de toda clase. En su local se han reunido diversas agrupaciones de celíacos de Mallorca y diversos medios de comunicación locales se han interesado por esta cocina tan especial y su proyección pública.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)