Los fogones de Mallorca
20/01/2011 F.M.R
La cocina mallorquina exhibe sus cualidades, a veces tan ignoradas pero indiscutibles, también en forma de letra impresa en papel.Los autores y las editoriales de Mallorca no se han quedado a la zaga ...

Antònia Suñer, autora de «Cuina per a celíacs» prepara un entrepà sense gluten al programa «Bon dia Balears»
15/12/2010 Documenta Balear
Seguint aquest enllaç podreu veure a l'autora de «Cuina per a celíacs», Antònia Suñer, preparant un entrepà sense gluten al programa «Bon dia Balears» d'IB3 Televisió, el passat dia 1 de desem ...
'Cuina per a celíacs', el llibre més venut
24/06/2010
Cuina per a celíacs és el llibre més venut en la categoria de "no ficció", segons el setmanari Bellver, múmero 572, de Diario de Mallorca, 24 de juny.
Vegeu la publicació

Cuina per a celíacs
Suñer Mesquida, Antònia
- E-book
- Col·lecció:
- Fora de col·lecció
- Tema:
- Cuina
- Pàgines:
- 104
- PVP:
- 11.00
- PVP E-book:
- 5.50
- ISBN:
- 978-84-92703-83-8
- Data d'Edició:
- 07/04/2010
Ser celíac en la cultura occidental, en què el blat és un element omnipresent, fa que la integració social dels celíacs sigui difícil. Per això, un llibre de receptes com el d'Antònia Suñer és de gran ajuda, tant per als celíacs com per als restauradors i dietistes.
L'experiència i el bon fer en la cuina de l'autora ens guiarà i animarà a provar de fer tant les receptes bàsiques com aquelles que són típiques de les diferents èpoques de l'any i dels costums mallorquins.

Ha fet feina durant anys a la cuina del local dels seus pares i ha après a cuinar mirant sa mare.
L'any 2007, juntament amb el seu marit, tornen a obrir el local dels seus pares amb la intenció de fer cuina sense gluten, una cuina que abasti tant primers com segons plats, a més de postres i altres productes de fleca. Al local, hi ha tengut lloc una trobada de celíacs de Mallorca i diversos mitjans de comunicació locals s'han interessat per aquest tipus de cuina i la seva projecció pública.
------------------
(Manacor, 1973) es pollensina de adopción des de hace más de veinte años. A los 25 años fué diagnosticada celíaca, a partir de esta fecha considera que volvió a nacer.
Ha trabajado a lo largo de muchos años en el establecimiento de sus padres y ha aprendido a cocinar observando a su madre.
En el año 2007, junto con su marido, vuelven a abrir el establecimiento de sus padres con la intención de elaborar una cocina sin gluten que contemple la elaboración completa de un menú, así com la elaboración de postres de toda clase. En su local se han reunido diversas agrupaciones de celíacos de Mallorca y diversos medios de comunicación locales se han interesado por esta cocina tan especial y su proyección pública.

Memòria de la cuina mallorquina (3a edició)
Tugores Manresa, Antoni
Centenars de receptes del patrimoni cultural preservades de l’oblit.

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

L’erotisme a la cuina
Aguiló Senent, Catalina
Cinquanta-cinc receptes afrodisíaques que beneficiaran la teva salut i la teva sensualitat.

El receptari de Cas Bombu
Fuster Alzina, Jaume; Terrassa Flaquer, Josep; Cabalgante Guasp, Joan; Genestra, Andreu
Les receptes de la Mallorca preturística

Forn i pastisseria sense gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s’ha aliat per fer-vos la vida més divertida.

Les receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Les receptes imprescindibles de la bona cuina mallorquina.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Capítols de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

De la figuera a la taula
Munar i Munar, Felip
La cultura tradicional de la figa combinada amb la modernitat

Les cuineres de Binissalem
Barrios Palmer, Miquel Àngel
La tradició popular d’aquest poble de Mallorca ha donat, a cop de fogó, aquest exquisit llibre de receptes.

Cuina econòmica
Tugores Manresa, Antoni
Més de sis-centes receptes fàcils, econòmiques, de temporada i amb temps limitat.

Més receptes de na Tonina
Serrano Darder, Antònia
Després del gran èxit de Les receptes de na Tonina, la popular escriptora mallorquina ens brinda Mes receptes de na Tonina, una obra que corona l'anterior amb tres-centes vint-i-set ...

Les receptes de na Tonina (2a edició)
Serrano Darder, Antònia
La vida actual, en què dones i homes estudien i fan feina i en què el temps és escàs, ha fet que es deixassin de banda molts costums per donar pas a noves formes de viure. ...