Notícies Relacionades

Presentació del poemari Esterrossant a peu a Algaida

21/06/2010 AG

Dissabte 19 de juny és presentà a Algaida el poemari Esterrossant a peu de Jaume Serra.Intervingueren Pau Vadell (coordinador del llibre), Francesc Miralles (Batle de l'Ajuntament d'Algaida) i ...

Lírica pagesa. Pere Fullana comenta l

20/06/2010 Pere Fullana

Jaume Serra acaba de publicar una antologia de poemes que recull obra dispersa dels darrers trenta anys. Mots escrits a diversos indrets del país, en circumstàncies diferents, però sempre amb la matei ...

Mucha poesía en las mesas de novedades

13/04/2010 M. Elena Vallés

Las editoriales mallorquinas ya tienen listos sus lanzamientos para el Día del Libro. Entre ellos se encuentran los Premis Ciutat de Palma. Las editoriales mallorquinas ya tienen a punto las ...

Esterrossant a peu

Antologia poètica (1980-2010)

Serra Adrover, Jaume

E-book
Prologuista:
Edició i Estudi introductori de Pau Vadell Epíleg: Bernat Nadal
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
152
PVP:
14.00
PVP E-book:
7.00
ISBN:
978-84-92703-75-3
Data d'Edició:
26/03/2010
El recull de poemes de Jaume Serra és el resultat d’una trajectòria llarga i ferma. Són nosaltres mateixos: poesia i vida.
Sinopsi
El lector podrà trobar el que cerqui. Podrà trobar textos meditats i animalades vàries. Podrà trobar algunes imatges bucòliques en diferents moments de la seva destrucció o redestrucció.
El poeta vol deixar constància de l’actuació dels homes, així com provocar
moralment als seus lectors envers la llengua, la natura, tant vegetal com animal (incloent-hi els homes) i fer-ho des d’una perspectiva humil, quasi autobiogràfica. Ens vol fer creure que és una escriptura poc transcendent, però és la viva veu d’una gent i d’un temps, el desig d’una vida sana ara gairebé obsoleta.
Jaume Serra Adrover
Va néixer de pares pagesos, a Llucmajor, un 31 de desembre de 1934. Féu els estudis al Seminari Conciliar de Palma. S’ordenà capellà l’any 1957, a la Seu de Mallorca.
Lector fervent, ha publicat Ahir, Mort de Mare  i nombrosos llibres de poemes. Ha exercit el ministeri parroquial a Valldemossa, Manacor, Santanyí, ses Salines, Calonge i altres llocs. Actualment és rector d’Algaida.
Esterrossant a peu és la seva primera obra a Edicions Documenta Balear

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)