Notícies Relacionades

Presentació d'Una llengua musicada

22/09/2009 Documenta

Documenta Balear presentà a l'Espai Mallorca de Barcelona el llibreUNA LLENGUA MUSICADAde Carla González CollantesDimarts 22 de setembre a les 19.30hPresentaren l'acte Feliu Vent ...

Una llengua musicada

González Collantes, Carla

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Assaig
Pàgines:
300
PVP:
19.00
ISBN:
978-84-96841-82-6
Data d'Edició:
09/10/2008
Comprar
Sinopsi
Arreu dels Països Catalans són molts, i cada vegada més, els músics que fan, de la nostra, una llengua musicada. Aquest llibre vol contribuir a la difusió i promoció de la música catalana i, al mateix temps, reflexionar sobre el deute que el present sempre té amb el passat: si avui podem parlar de música en català com a realitat viva i creixent és perquè hi ha uns precedents. Cal tenir en compte, també, que el futur es forja des del moment actual. Música de qualitat. Música que travessa fronteres. Música que experimenta nous sons, nous estils, noves tendències. Música d’avui dia que, tanmateix, no renuncia ni a les arrels ni a la tradició. Així es presenta, en el segle XXI, la música en català.
Carla González Collantes
Va néixer a València l’any 1981. El 2003 es va llicenciar en comunicació audiovisual per la Universitat de València (UV), tot obtenint el Primer Premi Nacional de Final d’Estudis, i també el Premi Extraordinari de Llicenciatura. El 2006 es va doctorar en belles arts per la Universitat Politècnica de València. Ha publicat Moviments socials i defensa del patrimoni a la ciutat de València: el cas dels Salvem (2006) i «Ens cal el ciberfeminisme?» dins de XXV Anys d’Estudis de Gènere. Dones Sàvies: Entre la teoria i la pràctica (2004). Com a periodista, ha treballat a la ràdio (Ràdio Nou) i a la televisió (Televisió de Mallorca).
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)