Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Bon dia

Bauzà i Bauzà, Joan

Prologuista:
Bonet González, Xavier
Col·lecció:
El Bufador
Tema:
Cultura popular
Pàgines:
148
PVP:
22.00
ISBN:
84-96376-14-1
Data d'Edició:
15/12/2004
Sinopsi
"Bon dia és la millor manera d'expressar afecte i respecte en començar el dia, i Joan Bauzà ho fa cada dia a les set del matí per Ràdio Cope amb unes reflexions que ens parlen de petits racons oblidats, però ben presents en la nostra vida quotidiana; racons de Palma, de Mallorca, del paisatge mediterrani, però també del nostre cor; i ens ajuda a reconèixer-nos, perquè ens parla d'amor, d'angoixes, d'il·lusions i d'esperances, de sensacions... Les paraules de Joan Bauzà sempre ens infonen una mica de joia i esperança."
Joan Bauzà i Bauzà
(Vilafranca de Bonany, 1944)
Nascut a Vilafranca de Bonany el 20 de maig de 1944 i ordenat prevere a Palma el 18 de juny de 1967. Llicenciat en Filosofia i Lletres (Uni­versitat de València), en Ciències Socials (Universitat Sant Tomàs d’Aquino de Roma), diplomat en Ciències i Tècniques de l’Opinió Pública (Universitat Internacional Lliure «Pro Deo» de Roma). Professor de sociologia i mitjans de comunicació a la Facultat pontifícia i civil de Teologia de Lima (Perú), de Filosofia de la ciència al Centre d’Estudis Teològics de Ma­llorca, de didàctica de la religió a la Uni­versitat de les Illes Balears, d’ètica i de les comu­nicacions al Centre Universitari Alberta Jiménez. Rector de les parròquies de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor, de Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, de San Joan Maria Vianney de Lima, de Sant Alonso Rodríguez de Palma, i del Seminari Major de Mallorca. És canonge de la Seu.
Uns altres llibres del mateix autor són Bon dia, Entendre la Seu de Mallorca, A qui canta la Seu?, 124 curiositats de la Seu de Mallorca, Dietari de canvi. Discontinuïtats espirituals, Calendari de la Seu, Las esquinas de Dios i La pregària de les etimologies.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)